PP

     Вівторок, 23.04.2024, 23:24



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Жовтень » 24 » ТОЙ, ЩО ЗРАДИВ РАЗ…
20:45
ТОЙ, ЩО ЗРАДИВ РАЗ…
«Зрадництва здійснюються найчастіше не за осмисленим наміром, а через слабкість характеру», - так вважав ЛАРОШФУКО. Але тим не менше це не є виправданням цього непривабного дійства …
«Регіонал» І. І. КУЛІЧЕНКО, він же – «мер» Дніпропетровська (він же – «Труфальдино із Бергамот» - слуга двох, трьох, чотирьох, п’яти… (потрібне - підкреслити) панів балотується від блоку Петра ПОРОШЕНКА до Верховної Ради разом (однією командою) з А. ДЕНИСЕНКОМ (ГРАД, «Свобода», «Правий сектор»), Б. ФІЛАТОВИМ (найкреативніший і революційний заступник губернатора Дніпропетровщини), В. ГЕТЬМАНОМ, А. КУЗЬМУКОМ (екс-міністр оборони за Л. Д. КУЧМИ) etc. (+ С. КІВАЛОВИМ, що отримав прізвисько «Підрахуй» за фальсифікацію виборів 2004 року, Лесиком ДОВГИМ, «таким маленьким, але таким нахабним» (за визначенням В. КЛИЧКА, тодішнього опозиціонера і теперішнього найближчого соратника Президента України П. ПОРОШЕНКА), секретарем Київради, подільником ЧЕРНОВЕЦЬКОГО по земельному дерибану, + … (багато інших «колишніх», ім’я яким – легіон).
Той, що зрадив раз (а в цьому конкретному випадку – неодноразово), не достойний довір’я – аксіоматична істина, перевірена віками народна мудрість, що не потребує доведень. І ніякими добрими намірами чи «політичною доцільністю» не може бути виправдана не лише сама зрада, а й союз із суб’єктами цього безсоромного (ганебного, паскудного) дійства.

Володимир ЦАПЕНКО,
м. Дніпропетровськ
Переглядів: 597 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: