PP

     Четвер, 25.04.2024, 01:32



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Травень » 15 » ПУТІН не втратив зв'язок зі «своєю» реальністю. Ласкаво просимо до КДБ Росія
21:21
ПУТІН не втратив зв'язок зі «своєю» реальністю. Ласкаво просимо до КДБ Росія
На Різдво 1979 року американська розвідка виявила слід радянського військового літака, який летів до Афганістану. Наступного дня президент КАРТЕР отримав записку від його радника з національної безпеки з викладом можливих відповідей на широкомасштабну радянську інтервенцію. У ніч на 27 грудня солдати КДБ СРСР, одягнені в афганську уніформу напали на палац, де переховувався президент Афганістану АМІН, стратили його і зайняли стратегічні місця в усьому Кабулі в ході сорокап'ятихвилинної операції. У радіотрансляції, яка нібито передавалась із Кабулу (а насправді - з Узбекистану), повідомили, що АМІНА було страчено за наказом Революційної народної ради Афганістану і що було сформовано новий уряд на чолі з лояльним до Союзу Бабраком КАРМАЛЕМ. Радянські сухопутні війська і десантники вторглися того ж вечора і протягом п'яти тижнів тут було розміщено п'ять дивізій. Так почалася війна Радянського Союзу в Афганістані. (Пол ГРЕГОРІ, «Радянська трясовина»)
Володимир ПУТІН, тоді амбітний 27-річний офіцер зовнішньої розвідки КДБ, відточив зуби на вторгненні КДБ в Афганістан. Упродовж чотирнадцяті років перебування на посаді верховного лідера Росії, він використовував класичні брудні прийоми КДБ: провокацію, дезінформацію, маскування до бомбардування Чечні і повернення її назад до кам'яного віку, встановлюючи маріонетковий режим, залякуючи і тримаючи в покорі Грузію, Вірменію, Молдову, Центральну Азію і будь-які незалежно налаштовані острівки в колишній радянській імперії. Україна, його остання жертва, у світі ПУТІНА є бенефіціаром щедрої російської гуманітарної допомоги, необхідність якої диктується маніпуляцією зловісних американців, які застосовують щодо українського народу методи, доведені до досконалості на лабораторних щурах.
Незмінний сценарій КДБ Путіна бере початок від знищення і депортації цілих народів в 1930-х роках Сталіним і руйнування Східної Європи головою служби державної безпеки Іваном Сєровим. Модель залишається тією ж: броньовані вантажні автомобілі і солдати прибувають з нікуди, на запрошення якоїсь невідомої місцевої організації. Вони беруть під контроль стратегічні об'єкти і комунікації, та оголошують новий режим, який користується всенародним визнанням і який вітають вдячні жителі, що їх організували оперативники КДБ.
Світ чітко розуміє, що російські війська почали незаконне і замасковане вторгнення в суверенну державу, і порушують міжнародні договори, під яким є підпис Росії. Вони встановили маріонетковий уряд, а самі збираються забезпечити контроль над іноземною територією, межі якої залишається визначити.
Коли врівноважений канцлер Німеччини Ангела Меркель поговорила по телефону з Володимиром Путіним про кризу України, вона повідомила, що той утратив зв'язок з реальністю і живе в іншому світі. Прес-конференція Путіна, на якій він брязкав зброєю, стала ще одним шокуючим введенням до паралельного всесвіту Путіна, в якому чорне є білим, низ стає верхом, а сонце сходить уночі.
У світі Путіна всі демонстранти на вулицях Москви є платними агентами Хілларі Клінтон, а тепер - Джона Керрі. Студент заслуговує на два з половиною роки позбавлення волі за поранення омонівця у повній амуніції лимоном, крихітна грузинська армія напала на російські війська без усілякої причини, скажені грузини вбивають і калічать приведених у бойову готовність громадян Абхазії, демонстранти Майдану є нацистами і скінхедами, які спалюють живими невинних перехожих, бійці Беркуту Януковича мужньо утримували свої позиції падаючи один за одним від антисемітських снайперів, Янукович є законним президентом, хоча в Україні не має президента, новий кримський губернатор (партія якого отримала на минулих виборах лише 4% голосів) має одностайну підтримку народу, відчайдушні російськомовні українці звернулися до Росії за гуманітарною підтримкою, а російські мундири, які носили «місцеві сили самооборони» Криму були придбані в магазинах з продажу уживаних речей.
Канцлеру Меркель не слід дивуватися відсутності у Путіна контакту з реальністю, або тому, що він живе «в іншому світі». Зрештою, вона виросла за стіною, спорудженою героями КДБ Путіна з конкретною метою, щоб «ворожі провокатори» не втручалися, а не для того, щоб утримати людей від втечі. Такі як Джон Керрі і Барак Обама, однак, стикаються з альтернативним всесвітом путінського КДБ вперше. Будемо сподіватися, що вони якомога швидше зрозуміють нецивілізовану провокацію, дезінформацію, маскування, а також перевірену і правдиву «велику брехню» Путіна.
Знай свого ворога. Якщо він в канаві, то вам доведеться забруднити свої руки.

Пол ГРЕГОРІ,
Forbes, 7 травня 2014, переклад Миколи СІРУКА, «День»

Пол ГРЕГОРІ, член Міжнародної академічної консультативної ради Київської школи економіки. Погляди належать авторові, а не школі. Його остання книга: «Жінки ГУЛАГу: Портрети п'яти чудових життів»
Сайт газети «День», 11 травня 2014 року
ФОТО “Reuters»
Переглядів: 564 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: