PP

     Четвер, 25.04.2024, 02:57



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Жовтень » 6 » «Центр допомоги військовослужбовцям та пораненим в Жовтневому районі» провів прес-конференцію
19:33
«Центр допомоги військовослужбовцям та пораненим в Жовтневому районі» провів прес-конференцію
Штаб національного захисту Дніпропетровської області «Центр допомоги військовослужбовцям та пораненим в Жовтневому районі» 12.09.2014 р. провів прес-конференцію на тему «Протизаконна діяльність правоохоронних органів Жовтневого району».
Виступаючий п. Валерій ПЛЮТА заявив наступне.
1. Прокуратура Жовтневого району м. Кривого Рогу незаконно звинуватила підрозділ згаданого штабу за ознаками ст.109, ч.1 Кримінального кодексу України в шахрайстві. Приводом ніби-то послужила відповідь Штабу національного захисту в Дніпропетровську про відсутність підрозділів штабу в м. Кривому Розі. У зв’язку з цим були надані пояснення та необхідні документи в оригіналі, які пояснили, що деякі «…структурні особливості Штабу національного захисту під час розбудови» є внутрішніми питаннями громадської організації і його дії не підпадають під кримінальну, чи адміністративну відповідальність.
2. У справі прокуратури Жовтневого району м. Кривого Рогу немає жодної згадки про потерпілих внаслідок діяльності Штабу. Натомість є повний звіт про отримання та видачу гуманітарної допомоги.
3. Із наведеного вище випливає, що склад злочину в роботі Штабу національного захисту «Центр допомоги військовослужбовцям та пораненим» повністю відсутній.
Як зазначив п. ПЛЮТА: виникає питання, «кому вигідно, щоб бійці АТО отримували гуманітарної допомоги менше, ніж могли б, кому вигідно заблокувати роботу Штабу відразу як тільки він розпочав розгортати мережу волонтерів?
На закінчення Валерій ПЛЮТА заявив, що має рекомендацію свого керівництва розпочати підготовку зустрічного позову до суду на дії прокуратури.

З матеріалу за адресою:
http://blog.i.ua/search/?type=label&words=261825&pop=1
Переглядів: 556 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: