PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 03:59



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Жовтень » 13 » БАК-ПОДОРОЖУВАЧ
09:19
БАК-ПОДОРОЖУВАЧ

Усе кудись так пришвидчено побігло-пострибало нашим зазвичай спокійним містом, що це навіть на поведінці досі неживих речей стало позначатися. Більше того, враження таке, що серед них все це відбувається значно активніше, ніж серед людей.
Особливо це помітно по тому, як почали себе поводити звичайнісінькі сміттєві баки. Ви не повірите, але вони, здається, ожили й почали самовільно (без спеціальних на те розпоряджень по лінії ЖЕКів) переміщуватися туди-сюди вздовж будинків.
Одного з таких баків-подорожувачів я зафіксував під час його перебування на тому місці, яке не збігається з бажаннями мешканців будинку №1, що на вулиціі ПУШКІНА. Тому час від часу він змушений подорожувати до стінки іншої будівлі, а потім – знову сюди. Як на мене, то він так непокоїться не з тієї причини, що дуже совістний (бо звідки ж у того бака може совість зявитися?), а через те, що він дуже вже хоче включитися в процес особливу штибу люстрації (по-іншому»- «хрещення смітником») «сільних міра сєго». У першу чергу – тих, які до мешканців будинку ставляться, мов до нав’язливих комах, що навіть не навчилися літати, а грамотно писати (на відміну від тих «сільних») чомусь навчилися і засипають їх скаргами. А тому, на мою думку, цей сміттєвий бак не хоче прогавити момент, коли місцевий народ приступить безпосередньо до такого «хрещення» і просто виявляє свою готовність до організації і проведення такої важливої справи.

Тарас РЕДЬКА
Переглядів: 791 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: