PP

     Четвер, 18.04.2024, 19:33



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Березень » 6 » Збережімо моральні цінності Майдану
23:11
Збережімо моральні цінності Майдану
Заява
ЧЕТВЕРТИЙ місяць триває визвольна боротьба українського народу проти режиму здичавілого диктатора та його сатрапів. Громадяни в індивідуальному порядку і в складі діючих громадських організацій, ризикуючи стати жертвами репресій і навіть втратити життя, повстали на захист своїх громадянських прав і захист національних інтересів.
Настав час необхідності проведення об’єктивної люстрації представників всього державного апарату, що не може бути ефективно здійснене без активної підтримки з боку компетентної думки і волевиявлення громадян.
У той же час не другорядним є питання аналізу і самоаналізу результатів діяльності кожної громадської організації в перипетіях доленосних боїв за порятунок нації. Ми як засновники і багаторічні члени Криворізького міського об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Т. ШЕВЧЕНКА, які завдяки змові голови Всеукраїнського Товариства «Просвіта» ім. Тараса ШЕВЧЕНКА Павла МОВЧАНА з так званими «просвітянами» Січеславщини Сергієм ДОВГАЛЕМ та Миколою КРАМАРЕНКОМ, шахрайським чином були усунені від офіційної діяльності «Просвіти» і яких на сьогодні нараховується близько 40 осіб, заявляємо, що нинішня криворізька «Просвіта» в її нинішньому офіційному складі проявила себе як угодовське утворення, яке не протистояло загарбницьким і русифікаторським діям місцевої влади, підтримувало антинародну владу в інформаційному плані. Так званий голова цього об’єднання козацький полковник Микола КРАМАРЕНКО жодного разу не відвідав віче Майдану, як журналіст не опублікував жодного викривального матеріалу щодо зловживань влади в освітній, культурологічній і гуманітарній сфері. Керівництво цієї так званої громадської організації фактично ігнорувало діяльність криворізького Майдану.
Майдан – то особливе місце послідовного спротиву українців антинародному режиму! Пристосуванці заслуговують на інше …

Редколегія часопису
Переглядів: 519 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: