PP

     П`ятниця, 26.04.2024, 11:11



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Березень » 12 » Українська Гельсінська спілка з прав людини відновлює свою співпрацю із органами державної влади
20:54
Українська Гельсінська спілка з прав людини відновлює свою співпрацю із органами державної влади
Українська Гельсінська спілка з прав людини повідомляє, що за рішенням правління від 27 лютого 2014 року Спілка відновлює свою співпрацю із органами державної влади та місцевого самоврядування України.
Враховуючи політичні зміни в Україні, УГСПЛ вважає важливим використати свої ресурси і потенціал для сприяння встановленню в Україні демократичного і справедливого ладу, заснованого на повазі до людської гідності та прав людини. Ми залишаємося аполітичною організацією, головним пріоритетом якої є утвердження поваги до прав людини і верховенства права та захист від будь-яких дій влади, що загрожують цим цінностям.
Нагадаємо, що на початку грудня 2013 року Спілка заявила про відкликання своїх представників із Конституційної асамблеї України та інших дорадчих органів влади внаслідок брутальних дій з боку влади щодо громадян, які унеможливлювали будь-яку співпрацю із владою.

Сайт УГСПЛ, 4 березня 2014 року
Переглядів: 486 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: