PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 00:06



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Березень » 6 » СПЕЦІАЛЬНИЙ ВИПУСК
23:15
СПЕЦІАЛЬНИЙ ВИПУСК
СПЕЦІАЛЬНИЙ ВИПУСК нашого часопису присвячений 200-річчю від дня народження нашого геніального поета, художника і мислителя Тараса ШЕВЧЕНКА і МАЙДАНУ як спротиву Українського народу антинародній за суттю своєї діяльності владі, яка ще далеко не всюди остаточно впала.
На МАЙДАНІ в Києві загинули найкращі і найсвітліші українці не для того, щоб знову правили невігласи, негідники й плазуни-пристосуванці. Але, на жаль, вони завжди серед перших намагаються віднайти щонайменші шпаринки у ще старій системі, аби якимось чином прослизнути туди й стати до влади, нібито повністю оновленої. Тож будьмо уважними й принциповими, шановні українці, в цьому питанні. Дивіться не тільки на тих, що вже пішли чи йдуть від влади, а й на тих, які (попри свою віддану службу «слугам Януковича») раптом стають такими надактивними й «революційними», що, як мовиться, аж дух перехоплює!
Уважно вчитайтеся в ШЕВЧЕНКІВ «Заповіт» і поміркуйте, чого ми ще не доробили і чого так сумно у нас на душах. НЕБЕСНА СОТНЯ – тепер вічна варта чистоти наших помислів і наших вчинків. Тож ГАРТУЙМОСЯ і ТРИМАЙМОСЯ!
Переглядів: 667 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: