PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 12:19



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Квітень » 24 » ЛИТВИН поскаржився, що його соратників змушують вступати в ПР
18:44
ЛИТВИН поскаржився, що його соратників змушують вступати в ПР
ЕКС-ГОЛОВА Верховної Ради, депутат Володимир ЛИТВИН скаржиться, що багатьох депутатів від «Народної партії», яку він очолює, переманила Партія регіонів. Про це він розповів в інтерв'ю «Главкому».
«Певна частка людей пішла і, як правило, в партію влади - Партію регіонів. Наш аналіз показав, що в 2010 році під час місцевих виборів Партія регіонів отримала додатково 5% за рахунок тих людей, яких вона рекрутували до своїх лав з «Народної партії». До людини приходять і кажуть: або завтра ти будеш звільнений з посади, або ти перейдеш у фракцію в обласній раді до нашої партії. Не засуджую людей, які так вчинили. Тому що мені просто тут у Києві міркувати, давати установки. А коли мені кажуть: ти мене захисти... », - розповів ЛИТВИН.
Депутат розповів, що якщо депутати відмовляються від співпраці з владою, їх карають.
«Нещодавно зустрічався з депутатом обласної ради, що працює в одному з районів начальником відділу освіти. Їй також наполегливо рекомендували, щоб вона перейшла в іншу фракцію. Вона відмовилася. Почали вимагати від неї, щоб кошти, які передбачені на освітянську ниву, - були розподілені так, як їй написали. Вона відмовилася. Почалися перевірки та справа дійшла до того, щоб об'єднати два підрозділи: відділ освіти та відділ молоді та спорту - в один, тоді як на центральному рівні прийнято рішення про їх розділ. Ви розумієте, моїх зусиль не вистачає. А це - живі люди, у яких у великому районному центрі немає іншої роботи», - заявляє екс-спікер.

Сайт газети «ВИСОКИЙ ЗАМОК»,
15 квітня 2013 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 653 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: