PP

     Середа, 24.04.2024, 07:38



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Листопад » 13 » До Кривого Рогу приїхала ЄВРОПА зі своїми цінностями
20:20
До Кривого Рогу приїхала ЄВРОПА зі своїми цінностями
Наприкінці жовтня, 29-го, до Кривого Рогу прибула ціла група європейців, знаних як активісти громадянського суспільства у своїх країнах, а дехто – і на міжнародному рівні. Цей візит відбувався в рамках проекту «Європа в валізі», який ініціювали і здійснюють уже четвертий рік поспіль Фонд Конрада АДЕНАУЕРА, Фонд Роберта БОША, Європейська Академія Берліну та Польська Фундація Роберта ШУМАНА у співпраці з Інститутом Євро-Атлантичного співробітництва. Його метою є бажання пожвавити суспільний діалог щодо європейських цінностей та української європерспективи, підвищити обізнаність громадян України щодо трансформаційних процесів, які відбуваються на теренах Євросоюзу,а також - ознайомити громадськість із наявними механізмами участі у політичному житті та впливу на процес прийняття державних рішень, А ще - щоб надати інформацію про наявні освітні та культурні програми.
До Кривого Рогу приїхали директор Представництва Фонду Конрада
АДЕНАУЕРА в Україні Ніко ЛАНГЕ, директор ЄвропейськоїАкадемії Берліну Екарт ШТРАТЕНШУЛЬТЕ, експерт Молодіжного союзу Німеччини Марк ХАУПТМАН, президент Польської Фундації Роберта ШУМАНА Анна РАДВАН-РЬОРЕНШЕФ, Лукаш ПАВЛОВСКІ представляв на зустрічі Варшавську міську раду, а також аольський журналіст Ігор ЯНКІ та координатор проектів з європейської інтеграції Представництва Фонду Конрада АДЕНАУЕРА Анна РОЖНЯТОВСЬКА.
У Кривому Розі під час зустрічі зі студентами Криворізького державного педагогічного університету вони розповіли про мету своєї поїздки, відповіли на численні запитання, а також привезли із собою літературі у вигляді проспектів та брошур, в яких мовиться про Європейський Союз та про європейські цінності.
Для багатьох із числа студентів стало несподіванкою те, що всі гості (за винятком двох представників Фонду Конрада АДЕНАУЕРА) спілкувалися виключно англійською мовою, а тому стали в нагоді навушники із перекладом із англійської на українську та навпаки.





Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 837 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: