PP

     Четвер, 25.04.2024, 23:40



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Листопад » 13 » Діяльність профспілок Про перереєстрацію та свободу для дій
20:57
Діяльність профспілок Про перереєстрацію та свободу для дій
Одна справа, коли до складу первинної організації входять представники адміністрації підприємства разом із директором та головними спеціалістами і зовсім інша, - коли ти керуєш незалежною первинною та при цьому ще й постійно дбаєш про статус державної мови та розповсюджуєш на підприємстві єдину україномовну в місті газету. У цьому випадку треба готуватися до того, м’яко кажучи, що адміністрація в будь-якій суперечливій ситуації стоятиме не на твоєму боці. Та будемо сподіватися, що у голови первинної організації НПГУ шахти «Гвардійська» Криворізького залізорудного комбінату Сергія ДАШКОВСЬКОГО після зборів первинної, які відбулися 5 листопада цього року, неприємностей поменшає. Не в останню чергу, - з тієї причини, що за присутності голови міської організації НПГУ Юрія САМОЙЛОВА, голови організації НПГУ «Кривбасзалізорудкому» Володимира АЛЄКСЄЄНКА та інших було прийнято кілька важливих рішень.
Цими рішеннями (прийнятими одноголосно) визначено (за текстом протоколу зборів):
«Надати повноваження підписування лікарняних листів голові ПО НПГУ шахти ДАШКОВСЬКОМУ С.М. Зобов’язати АЛЄКСЄЄНКА В.М.- підготувати необхідні подання про підтвердження повноважень ДАШКОВСЬКОГО С.М.»,
«Дозволити голові ПО НПГУ ДАШКОВСЬКОМУ С.М. використовувати кошти організації для компенсації втрат при виконанні громадських обов’язків»,
«Зобов’язати АЛЄКСЄЄНКА В.М. перевести кошти членів ПО НПГУ шахти на рахунок організації та в подальшому не допускати таких протизаконних дій».
За інформацією голови первинної організації Сергія ДАШКОВСЬКОГО, за станом на 8-му годину ранку 10 листопада кошти на рахунок організації ще не переведені, хоча Володимир АЛЄКСЄЄНКО на зборах обіцяв це зробити в понеділок, 7 листопада.
А також на цих зборах було розглянуто питання про перереєстрацію і одноголосно прийнято рішення «Провести перереєстрацію ПО НПГУ шахти «Гвардійська» ВАТ «Кривбасзалізрудком» у ПО НПГУ шахти «Гвардійська» ПАТ «Кривбасзалізрудком». Доручити голові ПО ДАШКОВСЬКОМУ С.М. підготувати всі необхідні документи для перереєстрації, а голові ПОО АЛЄКСЄЄНКУ В.М. надати необхідні документи та сприяти перереєстрації нашій профспілковій організації».

Сергій ЗІНЧЕНКО
Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 1081 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: