PP

     Четвер, 25.04.2024, 19:21



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Квітень » 24 » Антиукраїнська «Донецька республіка» замаскувалася під інвалідів (огляд преси)
18:58
Антиукраїнська «Донецька республіка» замаскувалася під інвалідів (огляд преси)
ЗАБОРОНЕНА СУДОМ одіозна антиукраїнська «Донецька республіка» замаскувалася під шахтарів-інвалідів, стверджує тижневик «Коментарі». Як доказ, серед іншого, видання згадує антиамериканський мітинг у квітні цього року і скандальний випадок зі святкуванням у Донецьку Дня незалежності в 2011 році. Тоді саме заявка на проведення в місті своєї акції шахтарів-інвалідів та афганців стала приводом для судової заборони на святкові заходи опозиційного Комітету опору диктатурі. За даними «Коментарів», в середовищі регіоналів вже взялися за розробку сюжетів «Сєвєродонецьк-3» та реанімації ідей «Південно-східної української автономної республіки», які провалилися в 2004 році. Щоправда, перешкодити Партії регіонів автономізувати Донбас можуть місцеві прихильники Віктора МЕДВЕДЧУКА. Його «Український вибір», який, як стверджує тижневик, зробив ставку на гроші Кремля, поки «категорично проти створення ПІСУАРу». Докладніше про це йдеться в статті «Навіщо на авансцену повернули сепаратистів».
Тижневик «Кореспондент» визначив місце України у світовій системі координат, звівши воєдино результати 24 міжнародних рейтингів економічного и особистісного розвитку. Розумна, але бідна, безпечна, але корумпована, з величезним ринком і мізерними можливостями для розвитку бізнесу і розвитку особистості. Такою постає Україна після аналізу рейтингів. Про це інформується в статті «Тиха трієчниця».
Тільки перспективою виборів можна пояснити раптове пробудження інтересу президента ЯНУКОВИЧА до Дня хрещення Русі, який відзначатиметься у липні. Він навіть видав указ, де наголошується на необхідності «підняти святкування на новий якісний рівень». Вже, як констатує «Дзеркало тижня», створений оргкомітет – і не один! Скриплять пера чиновників. В усі краї летять запрошення шанованим людям. Володимирську гірку вкотре збираються реконструювати. На набережній встановлять пам’ятний знак на честь 1025-річчя хрещення Русі. На все це у міста знайдуться кошти. Зекономлені на снігоприбиральній техніці та комунальних потребах киян. Золоті київські бані, патріарші куколі й сам бронзовий Володимир із хрестом та пам’ятником Магдебурзькому праву – декорації для передвиборної кампанії чинного президента України. Про це наголошується у статті «Спритність православна».

Сайт «Радіо СВОБОДА», 22 квітня 2013 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 759 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: