PP

     Четвер, 25.04.2024, 13:29



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Березень » 12 » Агресія Росії. Цілі, тактика, ідеологічне прикриття
21:08
Агресія Росії. Цілі, тактика, ідеологічне прикриття
Те, що ПУТІН і його кліка використовують найменшу нагоду для реалізації маніакальних планів відновлення (чи встановлення) своєї військово-політичної гегемонії у світовому масштабі, не викликає сумнівів. Реальна ціль російської агресії в Україну – утворення просторової ізоляції між самодержавно-православною Росією і всіма іншими країнами, які не є сателітами Росії. Саме тому захоплення Криму, сходу і півдня України не є надійним досягненням цієї мети, тому що треба буде виконувати обіцянки «п`ятій колоні» захоплених територій райського благополуччя, а всьому населенню - належного рівня утримання окупованої території, соціального захисту, охорони здоров`я, освіти, і хоча б збереження на сучасному рівні достатку пересічної сім`ї І це виводить всю авантюру за межі економічної спроможності Росії. Саме тому, тактична спрямованість на захоплення території України не дає можливості утворення надійного поясу безпеки.
Ймовірно (і це підтверджується певними маркерами), задумки кремлівських маньяків є більш амбітними і загрозливими для світу. Це створення радіаційної пустелі на півдні України і Кримському півострові шляхом терористичного акту щодо Запорізької АЕС, яка вже ретельно підготовлена для цього. Це наявність не тільки шести енергоблоків з переповненними приреакторними басейнами витримки опроміненого ядерного палива, а і надзвичайно небезпечний майданчик з розташованими на ньому баштами сухого зберігання відпрацьованого ядерного палива. Сукупна здатність Запорізької та включеної в зону її впливу Південноукраїнської АЕС – перетворення у повністю непридатну для проживання людини території Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Кіровоградської та Одеської областей, Придністров`я та Молдови, всієї території Криму та акваторії Азовського і Чорного морів. В зону враження потрапляють також території Ростовської області Росії, Кубані і північного Кавказу.
Можливо, це ї є той жахливий, але найбільш реалістичний план Кремля, який буде виконаний руками «проросійських активістів», «сил самооборони Криму», «невстановленими зеленими чоловічками» і від якого вони самі мають загинути, забравши з собою в братську могилу ще мільйони людей півдня Європи.
Після цього легко буде звинуватити міфологічних «бандерівців» та інших вигаданих Кремлем персонажів у тому, що це вони самі вчинили теракт. Я точно знаю, що в уряді, секретаріаті РНБОУ, СБУ, НАЕК Енергоатом, Держінспекції ядерного регулювання і на самих атомних станціях на ключових посадах працюють люди, що свідомо або пасивно сприяли перетворенню АЕС України на радіоактивні «брудні бомби».
Для недопущення реалізації вищезазначеного розвитку подій необхідно звернутися до світової спільноти для вживання негайних заходів з фізичного захисту і оборони зазначених ядерних установок та радіоактивних матеріалів. Прошу здійснити максимальниий перепост і суспільний розголос. Можливо, це зупинить маньяків.

Володимир УСАТЕНКО,
10 березня 2014 року
Переглядів: 590 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: