PP

     Вівторок, 23.04.2024, 08:40



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2010 » Серпень » 24 » За особливі заслуги перед Українським народом
11:50
За особливі заслуги перед Українським народом
Нещодавно з нагоди ювілею, 20-річчя проголошення Декларації про державний суверенітет України, із числа криворіжців Почесною грамотою Верховної Ради України був нагороджений один з найактивніших і діяльних народних депутатів України першого скликання Микола КОРОБКО (на світлині). У грамоті, йому врученій (на світлині), написано: «За заслуги перед Українським народом, вагомий особистий внесок у прийняття Декларації про державний суверенітет України, творення і розбудову незалежної держави».
Тож керівництво Криворізького міського об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА і редколегія нашої газети «Промінь Просвіти» вітають голову об’єднання Миколу КОРОБКА із цією високою відзнакою його особистого внеску в процес державотворення і бажають плідно продовжувати свою діяльність як серед просвітян, так і на посаді керівника Української екологічної асоціації «Зелений світ», а також – у правозахисній роботі як одного з активістів (а в недалекому минулому – неодноразового члена правління) Української Гельсінської спілки з прав людини.
Крім того, ми нагадуємо нашим читачам, що Микола КОРОБКО став народним депутатом у 1990-му році, причому йшов на вибори не від партії, не від якогось трудового колективу, а – за місцем проживання: безпосередньо з гущі народу. І ще важливо відзначити, що переміг він своїх суперників ще у першому турі, в тому числі найголовнішого: тодішнього мера міста Кривого Рогу Григорія ГУТОВСЬКОГО.
Сьогодні Микола Іванович продовжує свою активну громадську діяльність і так само, як і раніше, живе не за розрахунком, а по любові і з надією на те, що наші спільні зусилля марно не пропадуть, бо Україна все одно стане справді правовою і демократичною державою. Наша спільна робота - для того, аби своїми зусиллями наблизити той час.
Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 950 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: