PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 20:37



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Грудень » 18 » З РОЗМОВОЮ НЕ СКЛАЛОСЯ.ТОМУ ІНІЦІАТИВНА ГРУПА ЗМУШЕНА ДІЯТИ
13:08
З РОЗМОВОЮ НЕ СКЛАЛОСЯ.ТОМУ ІНІЦІАТИВНА ГРУПА ЗМУШЕНА ДІЯТИ
10 грудня 2012 року члени ініціативної групи із самоорганізації представників територіальної громади мікрорайону Всебратське-2 (Макулан) вирішили з’ясувати безпосередньо у начальника Криворізького регіонального відділу інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області Ольги Прокопівни АНДРОЩУК, чому до цих пір не ліквідовано фундамент (бетонний майданчик біля будинку №51), який було облаштовано без погодження з представниками територіальної громади мікрорайону для подальшого встановлення на ньому павільйону магазину «Семейка». І ще - чи взагалі знає вона (як відповідальна посадова особа) про те, що ще 27 листопада 2012 року на сторінці Криворізького ресурсного центру в інтернеті від імені Петра Петровича ГНАТОВСЬКОГО виставлено інформацію, де зазначено: «Стосовно розміщення фундаменту за вищевказаною адресою, направлено листа до Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю в Дніпропетровській області для вжиття заходів відповідно до повноважень». Представники ініціативної групи легко знайшли пані АНДРОЩУК у центрі «Діалог», що в приміщенні міськради (а цього дня саме мав відбуватися прийом громадян). Після того, як я, координатор ініціативної групи Петро ЛИСЕНКО, назвав своє прізвище, ім’я, по-батькові для того, щоб його записала пані Ольга у книгу реєстрації і почав коротко формулювати суть питання, побачив, що Ольга Прокопівна не збирається робити запис у книзі реєстрації громадян, котрі прийшли на прийом.
Тому я змушений був увімкнути відеокамеру для фіксації того, що буде відбуватися під час розмови.
Та розмова виявилася короткою і висновок ініціативна група зробила відповідний. А саме: начальник Криворізького регіонального відділу інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Дніпропетровській області Ольга АНДРОЩУК, по-перше, негативно реагує на фіксацію її розмови під час зустрічі з представниками ініціативної групи, а по-друге, – вважає що «етот вопрос нєпосредствєнно относітся к компєтєнціі органов місцевого самоврядування … за рішенням суду но за зверненням органів місцевого самоврядування. Інспекція цим не займається».
Залишається сподіватися, що представники органів місцевого самоврядування міста Кривого Рогу все ж таки почнуть входити в реальний діалог з реальними представниками ініціативної групи мікрорайону МАКУЛАН для обговорення і уточнення подальших управлінських рішень стосовно покращення життя на території мікрорайону. Тим більше, що про певні варіанти подальших дій я вже висловився на мітингу біля міськради в День прав людини.

Петро ЛИСЕНКО,
координатор ініціативної групи.



На відео: Ольга АНДРОЩУК під час «розмови». 
Категорія: КОРИСТУВАЧИ САЙТУ | Переглядів: 856 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: