PP

     Четвер, 28.03.2024, 14:13



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2010 » Квітень » 30 » З 65-річчям перемоги над нацистською Німеччиною!
22:01
З 65-річчям перемоги над нацистською Німеччиною!
Як і 65 років тому, природа навесні вкривається квітами і все живе тягнеться до світла Творця. І цієї пори, 9 травня, ми відзначаємо День Перемоги над нацистською Німеччиною у Другій світовій війні. Вона прийшла до нас через мільйони загиблих, через ущент зруйновані міста і села, через понівечені жахливими втратами серця переможців, які дісталися лігва німецького нацизму у Берліні.
Ми, активісти Криворізького міського об’єднання Всеукраїнського товариства „Просвіта” імені Тараса ШЕВЧЕНКА, разом із редколегією газети „Промінь Просвіти” вітаємо із цим святом сивочолих ветеранів, які боролися з жорстоким ворогом і були свідками його злодіянь, ми вітаємо з Днем Перемоги всіх-всіх людей, які знають про неї з розповідей своїх рідних і близьких, з книжок і кінофільмів.
Миру і світла вам, любі! Щастя і достатку у вашому домі!
Так вийшло, що цього року день у день із цим ювілеєм ми відзначаємо і День матері. Тож вітаємо всіх матерів наших, всіх жінок, які утримують цей світ любов’ю! Будьте щасливими! Любіть Україну-неньку і допоможіть захистити її від всякого лиха!
А тому – з Днем Перемоги! З Днем матері! Слава Україні!

Переглядів: 1078 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: