PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 22:33



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Листопад » 14 » В Україні виявили майже 4 тонни небезпечних продуктів
17:53
В Україні виявили майже 4 тонни небезпечних продуктів
В ЧЕРКАСЬКІЙ області працівниками ветеринарної міліції викрито факт заготівлі молока для одного з молокопереробних підприємств Київської області без відповідних дозвільних документів. У результаті вилучено з обігу 460 кг молока, яке за рішенням суду направлено на утилізацію. У місті Києві під час відпрацювання оптово-продовольчих баз недопущено в реалізацію 1900 кг рибопродукції та 1130 кг м’яса птиці, якість яких не була підтверджена жодними документами. Про це УНН повідомили у прес-службі Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.
У цілому на території України продовжено проведення заходів по забезпеченню стабільної епізоотичної ситуації та продовольчої безпеки. Для реалізації цих завдань в регіонах України діють мобільні групи у складі працівників ветеринарної міліції та державної служби ветеринарної медицини. Даними мобільними групами забезпечено заходи по профілактиці правопорушень на 325 об’єктах, діяльність яких пов’язана з обігом продукції тваринного походження. Також, у зв’язку із загрозою занесення збудника африканської чуми свиней на територію держави працівниками підрозділів ветеринарної міліції на цілодобових ветеринарно-міліцейських постах перевірено 123 автотранспортні засоби.
Всього під час перевірок задокументовано 161 правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 107 КУпАП. У дохід держави стягнуто штрафних санкцій на суму 22950 грн. Винесено та проконтрольовано виконання 100 інспекторських приписів. Підготовлено та направлено 24 інформації до інших органів виконавчої влади. Протягом звітного періоду за участю працівників ветеринарної міліції обмежено обіг близько 3888 кг неякісної продукції тваринного походження.

Світлана ВЛАСОВА, УНН, 11 листопада 2013 року
Переглядів: 602 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: