PP

     Четвер, 28.03.2024, 20:01



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Травень » 11 » В Росії куди більш актуальна проблема з неофашистскими угрупованнями, ніж в Україні, - Amnesty International
19:06
В Росії куди більш актуальна проблема з неофашистскими угрупованнями, ніж в Україні, - Amnesty International
В Росії куди більш актуальна проблема з неофашистскими угрупованнями, ніж в Україні. Про це в інтерв'ю РБК-Україна заявила виконавчий директор представництва міжнародної правозахисної організації Amnesty International в Україні Тетяна Мазур в інтерв'ю РБК-Україна.
"Ми дуже уважно ставимося до будь-якої інформації, що стосується прав людини. Ми чули звинувачення України в утиску прав російськомовного населення, але не зафіксували таких фактів. Ніхто не звертався, хто був би жертвою дискримінації за мовною ознакою. На рівні законодавства була спроба скасувати закон про мови, але вона була заветована.
Поклавши руку на серце, скажу, що є неофашистські угруповання. Вони були до Євромайдану і вони існують зараз. Наскільки вони є активними - складне питання. Але в Росії ця проблема більш актуальна, ніж у нас. Стверджувати, що в Україні такі прояви є масовими - немає підстав", - сказала вона.

RBK.ua, 28 квітня 2014 року
Переглядів: 500 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: