PP

     Середа, 24.04.2024, 01:23



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Липень » 15 » У криворізькому правозахисному
22:09
У криворізькому правозахисному


1. 25 червня поточного року відбулося засідання Громадської екологічної ради при Дніпропетровській облдержадміністрації. Серед інших розглядалися питання перспектив розвитку природоохоронних територій і покращення стану навколишнього природного середовища області, проблем і перспектив Каховського водосховища в розрізі адаптації законодавства України до законодавчої бази ЄС згідно Угоди про асоціацію від 27.06.2014 р., стану утримання громадських вбиралень і перебування безпритульних тварин, а також створення реєстру дерев-пам'яток м. Дніпропетровська, що мають природно-історичну, меморіальну та естетичну цінність. Для підсилення результативності роботи комісій екологічної ради вирішено активніше долучати до справи представників громадськості на місцях. У заході взяв участь член Громадської екологічної ради Микола КОРОБКО.
2. У дні 28 – 29 червня голова Товариства Микола КОРОБКО взяв участь у роботі Другого міжнародного Конгресу Активістів Культури, який за підтримки Міністерства Закордонних Справ відбувся у місті Києві в приміщенні клубу «ATLAS». В рамках цьогорічної Панелі Креативні індустрії відбувалося (цитата за програмою): «Обговорення стану креативного сектора та можливостей його розвитку. Яким чином міжсекторальний зв'язок з іншими галузями сприяє розвитку економіки та як це може впливати на окремо взяті бізнеси та ініціативи. Завданням Конгресу є дослідження актуальності та впливу інновацій і творчості на сталий розвиток країни на конкретних прикладах і персональних історіях успіху зі сфери дизайну, мистецтва, урбаністики, креативних просторів, ресторанного та ІТ-бізнесу». Робота Конгресу зосереджувалася за напрямками: арт-мобільність, креативні індустрії, діалог, розвиток міста, альтернативна освіта.
3. 1-го липня 2015 року у приміщенні бізнес-центру НСК «Олімпійський» відбувся Міжнародний «Форум на підтримку української мови «НАС об’єднає мова», організований Всеукраїнським комітетом захисту української мови. В роботі Форуму взяв участь представник товариства М. КОРОБКО. Учасники Форуму працювали в секціях: «Українська мова в засобах масової інформації», «Юридичні аспекти мовної політики», «Активісти з питання української мови», «Мовна політика на Сході та Півдні України», «Закордонний досвід мовної політики» і «Безкоштовні курси української мови» і напрацювали відповідну Резолюцію. На завершення роботи Форуму його учасники «дуже серйозно» заслухали виступ «професора антропології, засновника ініціативи і натхненника «Лагідної українізації» Ореста ЛЮТОГО (він же Антін МУХАРСЬКИЙ).
Переглядів: 702 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: