PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 07:49



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Травень » 28 » У Кривому Розі затримано чиновниця, яка отримала хабар в 33 500 гривень
18:22
У Кривому Розі затримано чиновниця, яка отримала хабар в 33 500 гривень

Чиновниця відділу житлово-комунального господарства Саксаганського районної ради, яка є державним службовцем 7 рангу, вимагала 33,5 тисячі гривень хабара за сприяння у вирішенні питання про видачу ордера на три кімнати в житловому будинку міста. Приміщення належало державного житлового фонду. Ордер повинен був стати підставою для подальшої приватизації цих трьох кімнат. Про це повідомляє прес-служба МВС України.
У середу, 20-го травня, під час отримання хабара чиновницю затримали працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю.
Слідчим відділом Саксаганського РВ було відкрито кримінальне провадження за фактом вимагання хабара цією посадовою особою. Дії чиновниці кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 («Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою») Кримінального кодексу України. Гроші вилучено.
Правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Зараз вирішується питання про затримання чиновниці в порядку ст. 208 КПК України та повідомлення їй про підозру.
. Сайт «1-й Криворізький», 21 травня 2015 року
 

Переглядів: 611 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: