PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 06:50



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Травень » 28 » У Дніпропетровську планується роздача безкоштовної землі 64-ом «кращим людям міста»
18:20
У Дніпропетровську планується роздача безкоштовної землі 64-ом «кращим людям міста»
Дніпропетровська міська рада планує на сесії 27 травня безкоштовно передати в приватне володіння 64 земельні ділянки загальною площею 6,4 гектара Проекти двох відповідних рішень сесії зареєстровані на офіційному сайті міськради.
Громадська організація «Громадський контроль» повідомляє, що всі ділянки однакового розміру – 10 соток, і розміщені в одному районі Дніпропетровська по вулиці Мориса Тореза. Серед фігурантів списку людей, яким заплановано виділити землю – заступник начальника міліції Дніпропетровська Володимир Сидлецький, котрого в ЗМІ звинувачують в співпраці з «тітушками» під час Євромайдану. Також ПІБ в списку, підготовленого для депутатів, співпадають з ПІБ діючого заступника мера Олександра Рудяка та з родичами колишнього мера. Також в списку є люди, чиї ПІБ ідентичні і іменами та прізвищами начальника УБЕЗ Дніпропетровщини Юрія Іванова, екс-начальника міської міліції Віктора Сабадаша, головлікаря 4-ї міської лікарні Костянтина Чабанова, екс-керівника управління справами міськради Сергія Квітки, командира полку патрульної служби УМВС Тараса Киричока.
Планується, що депутатам буде запропоновано проголосувати за виділення землі пакетом. Усі згадані земельні ділянки розташовані біля озера Шпакове, на якому з 2012 року проходять роботи “ з відновлення сприятливого гідрологічного режиму”. За програмою соціально-економічного розвитку Дніпропетровська на ці роботи за останні 4 роки передбачено виділення 7 мільйонів гоивень.
Нагадаємо, в листопаді 2014 року мер Дніпропетровська Іван Куличенко склав свої повноваження, оскільки був обраний депутатом Верховної Ради. До цього Куліченко 15 років керував мерією, сьогодні ж обов’язки міського голови Дніпропетровська виконує Галина Булавка.
Сайт «Наші гроші», 19 травня 2015 року
Переглядів: 594 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: