PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 16:36



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Січень » 15 » Справа «дніпропетровських терористів» почала виходити за межі України
15:56
Справа «дніпропетровських терористів» почала виходити за межі України
Правозахисні організації звернули увагу на подробиці справи про «дніпропетровських терористів»
Харківська правозахисна організація, вивчивши матеріали справи «дніпропетровських терористів», стали на захист підсудного Дмитра Реви.
Про це адвокат підсудного Дмитра Реви Віталій Погосян заявив сьогодні після чергового судового засідання по справі «терористів», передають «Дніпропетровськ.Коментарі».
«Харківська правозахисна організація, яка працює з Європейським судом з прав людини, вважає, що Рева і Просвірнін - абсолютно зайві люди в цій справі. Ця справа вже починає виходити за межі України, якщо правозахисники такого рівня звернули на нього увагу», - зазначив Віталій Погосян.
Також адвокат заявив, що в обвинувальному висновку немає доказів причетності до справи Реви і не прописані його мотиви скоєння злочину.
Раніше «Дніпропетровськ.Коментарі» повідомляли, що сьогодні перед будівлею суду зібралася група людей з плакатами «Ми не віримо казкам СБУ про терористів. Дніпропетровці».
Нагадаємо, що 27 квітня 2012 року в центрі Дніпропетровську пролунало 4 вибухи. Більш ніж 30 громадянам були завдані ушкодження різного ступеня тяжкості. Матеріальну шкоду завдано 13 особам. Міліція порушила кримінальну справу за статтею «теракт». Згодом було затримано 4 підозрюваних.
Comments.ua, 9 січня 2013 року

http://ua.politics.comments.ua/2013....ih.html
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 656 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: