PP

     Четвер, 28.03.2024, 22:20



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Травень » 15 » «Собаче питання» у Кривому Розі вирішили за одну ніч
18:24
«Собаче питання» у Кривому Розі вирішили за одну ніч
Йдучи назустріч 1-го травня, серед різних приготувань у нашому місті вирішили, принаймні, одне болюче питання. Вирішили радикально і лише за одну ніч. «Собаче питання» майже перестало існувати. На зупинках транспорту «Інтернат», «Кільце 44-го кварталу» та інших зникли зграї собак, яким до цього завдяки сердечним громадянам удалося в собачих умовах перезимувати зиму.
Як відомо, наше громадянське суспільство не занадто вдається до благодійності та чуйності до всього живого, то йому й байдуже до долі «братів наших менших»: жодних некрологів з цього приводу не було.
То куди ж поділися ці бездомні нещасливці? – бідкаються ті, хто підгодовував тварин, і вдаються до різних припущень. За першим, оптимістичним, але маловірогідним, наш міський голова Юрій ВІЛКУЛ, не позбавлений європейських амбіцій, зібрав їх в ім’я європейських цінностей до притулку з нормальними собачими умовами - і бути їм щасливими і безтурботними. За другим, ще менш вірогідним, собаки, дочекавшись літа, самі добровільно пішли із життя, щоб більше не перемерзати у наступну зиму. Щодо третього, то можна впевнено сказати, що міський голова клятвено посвідчить, що він їх не вбивав…
Зайвий раз переконуєшся, що собача доля не лише не передбачувана, а й взагалі вкрита мороком невідання. Особливо, якщо це комусь треба!

Микола КОРОБКО
Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 779 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: