PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 08:25



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Серпень » 5 » «СИЛА ЛЮДЕЙ» «ПРОРОСТАЄ» В МІСТІ
17:00
«СИЛА ЛЮДЕЙ» «ПРОРОСТАЄ» В МІСТІ
Протягом останніх років у Кривому Розі було гидко й не комфортно від усвідомлення того факту, що енергія молодих людей іде кудись не в розвиток корисних для всієї України ініціатив, не у чітко сформований і фаховий спротив діям місцевої (антиукраїнської за суттю своєю) влади, а кудись у бік чи за кордон, подалі від цього «застійного міста».
Однак треба визнати, що Революція гідності на Майдані і розв’язана після її перемоги війна Росії проти України, що вона її здіснює руками терористів, таки подіяла на криворізьку молодь позитивно. І особливо приємно те,. що хлопці й дівчата почали гуртуватися навколо зовсім нового політичного об’єднання з дуже простою і зрозумілою всім назвою «Сила людей». Як повідомив організатор її першого осередку в Кривому Розі (на території Центрально-міського району) Костянтин ГАЛАМАГА, згодом це об’єднання стане партією.
Ще важливо зазначити, що до Кривого Рогу приїхав після утворення перших осередків і всеукраїнський лідер «Сили людей» Олександр СОЛОНТАЙ, який протягом трьох годин спілкувався з місцевою активною молоддю й залишився дуже задоволений тією розмовою, що відбулася.
Тож можна сподіватися на те, що ця «Сила людей», яка сьогодні в місті тільки-тільки проростає, проб’ється навіть крізь асфальт місцевих мафіозних структур, які геть усе навколо забруднили брехнею і руїнами, - і ми нарешті прийдемо до чистих джерел правди.

Сергій ЗІНЧЕНКО
Переглядів: 647 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: