PP

     Вівторок, 23.04.2024, 14:19



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Серпень » 15 » Рядовий військовий АТО отримуватиме до 8 тисяч гривень - комісар
10:55
Рядовий військовий АТО отримуватиме до 8 тисяч гривень - комісар
Рядовий військовослужбовець, який бере участь в антитерористичній операції, отримуватиме до 8 тис. грн, а командир батальйону - близько 16 тис. грн. Про це повідомив журналістам комісар Київського міського військкомату, полковник Володимир Кидонь, передає УНІАН.
"На сьогодні військовослужбовець, який проходить службу на сході держави, отримує повне грошове забезпечення відповідно до його посади плюс стовідсоткова премія до грошового забезпечення і надбавка за виконання особливих завдань теж у розмірі 100%", - сказав він.
За словами Кидоня, командир батальйону отримуватиме близько 16 тис. грн, а рядовий залежно від розряду - від 5 до 7,5 - 8 тис. грн.
Раніше повідомлялось, що військовослужбовці, які беруть участь у бойових діях у зоні АТО, будуть отримувати 5-6 тисяч гривень на місяць.
10 червня у прес-службі Національної гвардії повідомили, що добові і премія за участь у діях АТО виплачені всім резервістам у повному обсязі згідно з чинним законодавством.
Раніше виконувач обов'язків міністра оборони України Михайло Коваль заявив, що Міністерство оборони України буде доплачувати військовим, які беруть участь в антитерористичній операції на сході країни.

NEWSru.ua, 7 серпня 2014 року
Переглядів: 523 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: