PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 10:44



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Червень » 25 » Нікопольська «Просвіта» в Кривому Розі
19:33
Нікопольська «Просвіта» в Кривому Розі
Цими днями до Кривого Рогу завітали гості з Нікополя. Іх було п’ятеро активістів із Нікопольського об’єднання осередків ВУТ «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА на чолі з головою Борисом БАБЕНКОМ. В нашому офісі вони зустрілися з криворізькими просвітянами,


а потім вирушили до пам’ятника Тарасу Шевченку і дали там цілий концерт.

Основний напрямки діяльності Нікопольської «Просвіти» - культурно-музичний та історико-літературний. І це відвідування було частиною плану, який вони здійснюють із приводу 150-річчя перепоховання тіла великого Кобзаря. Крім Кривого Рогу та Нікополя, вони вже побували в Каневі і Нікопольському районі, а після нашого міста їх подальший шлях пролягає до Дніпропетровська, Дніпродзержинська і Запоріжжя, де вони також виступлять із концертною програмою з виконанням українських пісень та інструментальних творів.


Після концерту Нікопольські просвітяни сфотографувалися на згадку з керівниками Криворізького міського об’єднання ВУТ «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА.

Ми також подаємо для наших читачів один із звітів нікопольських просвітян про зустріч із старшокласниками однієї із шкіл та два вірші нікопольської поетки Світлани ЗУБКОВОЇ.
Переглядів: 863 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: