PP

     Четвер, 25.04.2024, 17:19



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Січень » 15 » Навчати людей політиці!
16:06
Навчати людей політиці!
Вітаючи редакцію з виданням 150-го числа газети «Промінь Просвіти», мушу зазначити, що переважна більшість співгромадян, чи то з причин пошуку роботи, чи то з причин своєї зайнятості, чи з власної пасивності не може почитати газету чи подивитися правдиву українську телепередачу і тому потрапляє на гачок брехливих політиканів. Як наслідок, як це показали останні вибори до Верховної Ради України, вони віддають свої голоси на всіх рівнях виборів за таких нечесних політиків.
Раніше про просвіту українців дбала українська школа, де було все українське: вчителі, підручники, атмосфера спілкування, вплив організацій «Просвіти». Тепер все це не підтримується неукраїнським за своїм духом урядом. Тому конче необхідно, щоб кожен чесний українець, кожен чесний український політик взялися боротися проти засилля тих політиків, котрі пропагують ненависть по відношенню до українців. Тож кожному політику необхідно взяти на себе обов’язок передплатити для бібліотек у школах, училищах, технікумах, вишах прогресивні періодичні видання.
Лише просвіта здатна схилити людей поміняти свої хибні уявлення про події, що мали місце в історії України, про своє родове коріння, про свій народ і свою культуру. Тільки тоді ми зможемо будувати нову Україну на засадах правди й духовності і зробити наше життя кращим. Українське слово має знайти свій шлях до кожного дому!

Микола КОТОВ,
просвітянин, інженер-механік, 78 р.,
м. Кам’янське (Дніпродзержинськ)
Категорія: КОРИСТУВАЧИ САЙТУ | Переглядів: 973 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: