PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 22:39



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Серпень » 15 » Майдан за палким бажанням «киян» розігнано …
10:57
Майдан за палким бажанням «киян» розігнано …
«Кияни» так були «обурені» залишковим Майданом, що готові були за підтримки комунальників битися з майданівцями, які, бачте, дуже забомжувалися Хоча є питання, чи з такою ж рішучістю ці «кияни» очищають свої під”їзди. Перед європейцями начебто соромно. А чому стало соромно саме тепер? Та дуже просто! Бо настав час, коли не те, щоб повсталий опозиціонер КЛИЧКО йшов по допомогу Майдану, а саме подвійний очільник столиці у разі продовження існування Майдану має тепер приходити зі звітами до людей, які намагаються дотриматися заповіту Майдану стояти до настання справжніх змін. А тепер від майданового безпорядку життя не стало. Проте, кому невідомо, що учасників збройних вилазок дуже просто можна затримати на місцях подій, що п’яних «майданівців» легко затримати за наявності 2 – 3 правоохоронців, що про звільнення проїжджої частини можна було домовитися, що можна було домовитися про перенесення наметів в інші кутки майдану. Натомість у класичному стилі авторитаризму з’явилася однозначна думка «киян» про проведення «спільного прибирання» майдану, яке завершилося фактично розгоном. Ця подія стала красномовним доповненням до безрезультатних походів антикорупційних соратників Єгора СОБОЛЄВА до огорожі президентського палацу.
І симптоматичними складовими операції «народний гнів» стала поява у лавах прибирачів Майдану до краю розгніваних літніх киянок та нового зразка “тітушок”, що завзято зводили свої порахунки з ненависними майданівцями.
Здійснені в процесі ліквідації Майдану заходи влади ще матимуть своє продовження. Інша справа, яку роль у цьому відіграватиме громадянське суспільство і якого результату буде досягнуто.

Микола КОРОБКО
Переглядів: 510 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: