PP

     Вівторок, 23.04.2024, 17:27



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Серпень » 30 » КУЛІЧЕНКО тягне Дніпропетровськ до Євразійського союзу
21:23
КУЛІЧЕНКО тягне Дніпропетровськ до Євразійського союзу
На позачерговій сесії, що відбулася 21 серпня, крім безумовно нагального для Дніпропетровська питання підготовки до Євробаскету і пов'язаних із цим земельних рішень, депутати з подачі особисто міського голови затвердили ще одне рішення. Йдеться про вступ Дніпропетровська до Євразійського союзу міст-побратимів "Україна-Байкал". Поки вся Україна спостерігає за певним охолодженням стосунків з РФ і декларує європейський вектор розвитку, Куліченко вступає в союзи та об'єднання, які є повними антиподами Європейському напряму.
Нагадаємо, що в Україні відношення до даного новоутворення неоднозначне. Ставлення до нього погіршилося, зокрема, після того, як молодіжним крилом даного проекту, так званим Євразійським Союзом Молоді, у 2007 році був вчинений акт вандалізму - знищення державних символів України на горі Говерла. На підтримку даного утворення виступають лідери КПУ.
Крім Дніпропетровська, до складу Євразійського союзу увійшли також Донецьк, Ялта, Сімферополь, Бердянськ, Запоріжжя, Харків, Київ та Улан-Уде. Наше місто виступило засновником об'єднання, а представляти інтереси міськради в цьому союзі буде Іван КУЛІЧЕНКО.
Рішення створити цей незрозумілий орган було прийняте «з метою рівноправної та взаємовигідної співпраці підприємств та міст в торговельно-економічній, науково-технічній та культурній сфері, приймаючи до уваги подальший розвиток та укріплення братерських та дружніх відносин між народами України та Російської Федерації». Депутати проголосували за проект без обговорення.
Орина ВАЩУК, сайт «Дніпроград», 21 серпня 2013 року
Переглядів: 579 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: