PP

     Вівторок, 23.04.2024, 21:13



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Червень » 25 » Криворіжці просять СААКАШВІЛІ приборкати транспортного монополіста
15:30
Криворіжці просять СААКАШВІЛІ приборкати транспортного монополіста
21 червня у Кривому Розі відбувся мітинг городян проти підвищення вартості проїзду в маршрутних таксі. Про це повідомляє "Перший Криворізький".

Під час акції протесту була прийнята Резолюція, за яку проголосували більшість присутніх. Активісти передадуть Резолюцію в міськвиконком, а також планують зібратися вранці в середу, аби вимагати у депутатів міської ради скасування рішення виконкому.

Крім того, з імпровізованої трибуни під час акції протесту криворіжці звернулися до губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі з проханням "розібратися" з перевізником "Севертранс" - провести перевірки діяльності підприємства, яке з року в рік виграє тендери на перевезення жителів, але замість обіцяних автобусів виставляє на маршрут старі маршрутки.

Попри те, що закон забороняє перевізникам виставляти на конкурс той самий рухомий склад, з яким фірма раніше перемогла в іншому конкурсі, одні й ті самі автобуси одеситів минулої весни виграли конкурси спочатку в Одесі, потім у Києві і в Дніпропетровську. Потім «Севертранс» наймає на роботу місцевих перевізників, а свої новенькі автобуси переганяє в інший регіон, на черговий конкурс.

Парадокс ситуації полягає в тому, що саме завдяки наявності нового рухомого складу «Севертранс» набирає найбільшу кількість балів і перемагає в конкурсах.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ «Севертанс» належить одеському бізнесменові Сурену Сардаряну, який приятелює з мером Кривого Рогу Юрієм Вілкулом та його сином Олександром Вілкулом.

Соломія ШВАЙКА, сайт «Дніпроград», 22 червня 2015 року
Переглядів: 525 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: