PP

     Середа, 24.04.2024, 00:57



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Травень » 28 » Конфлікт на річниці батальйону «Кривбас» (+відео)
18:31
Конфлікт на річниці батальйону «Кривбас» (+відео)

Подаємо для нашої читачів частину виступу на відео Олени УНГУРЯН, яка висловила не просто свою позицію, бо назвала коілька громадських організацій, які вона представляла.
«Я представляю Громадську організацію «Євромайдан-Кривий Ріг» і «Національний захист Криаворіжжя», а також є членом громадського руху «Спільна справа», який був одним з організаторів цього заходу.
Ми вже неодноразово зверталися з листами і в Міністерство оборони і до Президента України. Ми в категоричній формі виступаємо проти розформування 40-го батальйону. Ми хочемо, щоб наш батальйон залишився у складі 17-ї танкової бригади Збройних Сил України... Зараз хлопців розкидають по різних підрозділах, і ми виступаємо категорично проти цього.
І друге питання: це створити в Кривому Розі для учасників бойових дій у зоні АТО.та членів їх сімей реабілітаційний центр..
Ми підготували до цього заходу звернення до Міністра оборони Полторака і таке ж саме – голові облдержадміністрації Резніченку.
Я звернулася до пана Сіньковського, щоб надали мені слово (або комусь іншому), аби зачитати звернення, а також – хлопцям з батальйону і членам сімей, що виступають проти розформування, щоб всі небайдужі громадяни могли підписати ці звернення. На це Сіньковський відповів, аби йому дали можливість провести захід, і не заважайте. Я тоді підійшла до капелана 40-го батальйону отця Юрія і 27-ї сотні Майдана, волонтера, але слова нам так і не надали… А ми ж з першого дня займалися збором волонтерської допомоги… Може існує така команда, така вказівка по-тихому, щоб не підбурювати громаду, а по-тихому розформувати наш батальйон? Голова комітету солдатських матерів підходила до керівників Дзержинського райвиконкому з проханням (вона ще є й мамою загиблого героя України Віталія КОРОЛЯ) Навіть їй не дали слово й сказали «Вибачте, у нас регламент». Хоч її запросили сюди офіційно… Ми все одно, хоч нам не дали слова, будемо писати звернення, ми не допустимо розфомування».


http://g-tv.tk/news....a.html

Переглядів: 505 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: