PP

     Четвер, 25.04.2024, 16:51



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Січень » 15 » Комунальники чистять дороги на папері
15:49
Комунальники чистять дороги на папері
У Дніпропетровську нібито триває прибирання від снігу та посипання міських автошляхів. Зокрема, минулої ночі до роботи стали 79 машин, серед них 36 піскорозкидувачів, 33 одиниці снігоочисної техніки та 10 навантажувачів. На цю годину комунальники використали 894 тонни соляно-піщаної суміші та чистої солі, принаймні так повідомляють у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.
Як йдеться в повідомленні, зранку 9 січня у прибиранні від снігу та посипанні прибудинкових територій та пішохідних доріжок були задіяні 1 тисяча 250 двірників, вони використали 17 тонн посипної суміші, зазначають в управління житлового господарства міської ради.
Комунальне підприємство "Управління контролю за благоустроєм міста" продовжує перевірки офісів, організацій, установ та підприємств усіх форм власності на дотримання правил благоустрою закріплених територій, Зокрема, на сьогодні інспекторами підприємства надано понад 600 приписів та складено майже 70 протоколів за несвоєчасне прибирання від снігу закріплених територій, зазначають на самому підприємстві.
Безпосередній огляд кореспондентом Дніпрограду кількох центральних вулиць Дніпропетровська засвідчив, що звіти комунальників, м'яко кажучи, перебільшені. Вулиці Калинова, Янтарна, проспект Правди на лівому березі та Артема, Героїв Сталінграду, Титова, Чичеріна, Савченко на правому не бачили снігоочисної техніки мінімум добу. По усіх згаданих напрямках автомобілі борсаються у розбитій своїми ж колесами водяно-сніговій суміші, подекуди здобреній сіллю та піском.

Орина ВАЩУК,
сайт «Дніпроград», 9 січня 2013 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 747 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: