PP

     П`ятниця, 26.04.2024, 03:30



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Листопад » 27 » І в Кривому Розі - свій ЄВРОМАЙДАН
18:40
І в Кривому Розі - свій ЄВРОМАЙДАН
Важливо, коли громадяни приходять на акції протесту за покликом свого серця як громадяни своєї країни, готові відстояти свої права, а не під прапорами однієї чи декількох партій. Саме такий ЄВРОМАЙДАН відбувся у Кривому Розі 24 листопада після 12-їгодини, біля фонтану, навпроти приміщення Криворізької міської ради, хоч першими розпочали «свободівці» двома днями раніше.
Місцеві владці того вихідного дня відпочивали, а люди (всього поступово набралося кілька десятків) прийшли сюди, аби продемонструвати, що вони є в цьому місті, попри те, що багато криворіжців поїхали до Києва на головний ЄВРОМАЙДАН країни.
Під час цієї зустрічі напроти приміщення місцевої влади спілкувалися одне з одним, розповідали свої історії про знайомство з цивілізованою Європою і європейцями, проспівали урочисто Державний Гімн України й не тільки продемонстрували гасла, а й поговорили про те, що необхідно прийти сюди (бажано – з вимогами щодо орієнтації на європейські цінності) 27 листопада, перед початком пленарного засідання Криворізької міської ради. Активісти ж Криворізького міського правозахисного товариства роздавали всім учасникам цього зібрання нашу газету.
Сергій ЗІНЧЕНКО
НА СВІТЛИНІ:

на ЄВРОМАЙДАНІ в Кривому Розі 24 листопада 2013 року.
Фото автора
Переглядів: 667 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: