PP

     П`ятниця, 29.03.2024, 03:05



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Серпень » 17 » Громадська Рада почала розробку проекту Трудового кодексу України
20:26
Громадська Рада почала розробку проекту Трудового кодексу України
6 серпня 2013 рорку, за спільним рішенням трьох Комітетів Громадської Ради при Міністерстві соціальної політики (голови Комітетів П.М ПЕТРИЧЕНКО., Г.В КАБАНЧЕНКО., Ю.П КОПНІНСЬКА-ПЕТРИЧЕНКО.) та, за участю інших членів Громадської Ради, представників від незалежних профспілок, прогресивних громадських активістів прийнято рішення розпочати розробку проекту Трудового кодексу України, який би став для робітничого класу трудовою Конституцією та дійсно захищав би інтереси працюючої людини.
Головою ініціативної групи з розробки проекту Трудового кодесу визначено П.М., ПЕТРИЧЕНКА, голову Громадської Палати України, генерального секретаря Національної конфедерації профспілок України. До процесу з розробки проекту ТКУ залучаються народні депутати України, фахівці з трудового права.
Розраховуємо, що нас підтримає Міністр соцполітики Н.Ю.КОРОЛЕВСЬКА
Усі, хто не байдужий до того, яким має стати трудове право в Україні, переймається захистом прав та інтересів працюючої людини, може долучитися до розробки проекту ТКУ чи вносити свої пропозиції до групи з його розробки. Згодом буде представлено текст проекту Трудового кодексу для розгляду та внесення до нього пропозицій чи доповнень.
Наша електронна адреса: nkpu@i.ua

Сергій СТРУКОВ, 7 серпня 2013 року
Переглядів: 803 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: