PP

     Четвер, 18.04.2024, 20:00



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Листопад » 14 » "Дніпропетровських терористів" судитимуть закрито
17:51
"Дніпропетровських терористів" судитимуть закрито
Індустріальний райсуд Дніпропетровська вирішив проводити засідання у справі про скоєння терактів у Дніпропетровську, Харкові та Запоріжжі в закритому режимі. Про це журналістам повідомив адвокат обвинуваченого Віктора СУКАЧОВА Олександр ШИШКІН, передають "Українські новини". ШИШКІН повідомив, що суд ухвалив рішення у зв'язку з початком допитів експертів у справі. "За клопотанням сторони державного обвинувачення суд прийняв таке рішення про проведення допитів експертів у закритому режимі", - сказав він.
За даними ШИШКІНА, станом на 8 листопада були допитані 4 експерта з боку обвинувачення, зокрема, фахівці з вибухової справи та хімії. Адвокат зазначив, що захистом також було підготовлено клопотання про залучення експертів, але суд розгляне його і прийме рішення тільки після закінчення допиту всіх експертів звинувачення. Суд не визначив конкретні терміни проведення засідань у закритому режимі.
27 квітня 2012 року в громадських місцях у центрі Дніпропетровська з невеликим проміжком у часі сталися 4 вибухи невідомих пристроїв, в результаті яких постраждала 31 людина. Правоохоронні органи порушили кримінальну справу за фактом терористичного акту. Були заарештовані четверо підозрюваних.
У червні 2012 року цю справу було об'єднано в одне провадження з іншими кримінальними справами за фактом вибухів у Харкові 13 жовтня, у Запоріжжі - 21 жовтня і в Дніпропетровську - 16 листопада 2011 року.

Іван МУРАХА,
сайт «Дніпроград», 8 листопада 2013 року
Переглядів: 581 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: