PP

     Вівторок, 19.03.2024, 05:06



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Лютий » 28 » Бив дружину й «заливав за комір»
15:37
Бив дружину й «заливав за комір»

Зловживав алкоголем, бив дружину, лінувався на роботі та обмацував дівчат — такий далекий від створеного російськими ЗМІ ідеального образу портрет Володимира ПУТІНА вимальовується з найновішого документального фільму про президента Росії. У вівторок увечері стрічку «ПУТІН, чоловік» (Putin the Man) показав канал німецького громадського телебачення ZDF. Творці фільму зосередилися на минулому ПУТІНА, переважно часів його служби в КДБ, коли він як оперативний офіцер мешкав у Німецькій Демократичній Республіці у 1980-х роках. Кінематографісти вивчили документи таємної служби НДР «Штазі» у його справі, вислухали спогади його колишніх співробітників та глав і агентів західних розвідувальних служб.
На поверхню вийшла маса невигідних для ПУТІНА фактів. Співрозмовники документалістів, зокрема, повідомили, що як полковник КДБ ПУТІН часто приходив на роботу п’яним. Він також не любив працювати. І хоча в ньому нічого не нагадує Джеймса БОНДА, ПУТІН залюбки вдавав з себе крутого мачо. А хирляком волів бути лише у власному кабінеті.
Приклад відірваності від реальності та підлості він продемонстрував 1989 року, коли наказав підлеглим йому офіцерам КДБ стріляти у східнонімецьких демонстрантів, якщо ті атакуватимуть їхню штаб-квартиру.
А якось він загубив ключі від сейфу з таємними розвідувальними документами. І отримав їх назад лише завдяки тому, що якийсь чесний німець, який знайшов їх, розвісив оголошення на стовбурах дерев та стовпах. Але таких гумористичних епізодів у житті майбутнього російського лідера було небагато. Володимир тероризував дружину Людмилу і регулярно бив її. Але він не був байдужим до жіночих принад. Скажімо, під час святкування дня народження одного зі співробітників він нібито напився й поліз обмацувати та цілувати дочку іменинника всупереч її волі.
Характер ПУТІНА не змінився, й коли він став президентом Росії. Один зі співробітників кремлівської адміністрації розповів, що ВВП спізнився на півгодини на зустріч з британською королевою Єлизаветою ІІ. А своїм міністрам він нерідко наказував чекати на нього по кілька годин. Біограф ПУТІНА Бен ДЖУДА розповів, що той панічно боїться старості. За інформацією західних розвідувальних джерел, 2010 року ПУТІН вдався до послуг пластичних хірургів, щоб мати молодший вигляд. Втім, це навряд чи можна вважати новиною — про втручання фахівців уже давно яскраво свідчить видозмінене обличчя 62-річного президента.

Ігор ВІТОВИЧ,
газета «Україна молода», число 25, 20 лютого 2015 року.

Переглядів: 521 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: