PP

     Середа, 17.04.2024, 00:50



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2014 » Листопад » 12 » З метою запобігання продажу алкоголю...
19:57
З метою запобігання продажу алкоголю...
6 жовтня молодіжна «Просвіта» разом з ВМГО «Студентська свобода» міста Нікополя під керівництвом Дмитра МЕЛЬНИКОВА провели рейд з виявлення продажу алкоголю дітям до 18 років. Під час рейду було виявлено продаж алкоголю у двох магазинах «Роксолана» та «Балтика». Господарем «Роксолани», як потім виявилось, є депутат міської ради Олександр ГРІШИН.
30 жовтня при виконавчому комітеті Нікопольської міськради відбулося засідання адмінкомісії, на якій розглядалися протоколи, що були складені під час останнього рейду молодіх просвітян та активістів "Студенської свободи". Найбільше обурювався представник від магазина "Балтика", котрий не дуже уявляв, де він знаходиться, замість документів "пред'явив" планшет, ображав свідків, на жодне з поставлених запитань відповідь належним чином не дав. Після засідання чоловік почав «учити молодь, як треба жити», запевняючи, що все, що вони роблять, не має сенсу, що через декілька років вони самі будуть споювати неповнолітніх... Ось так…..
Та активісти молодіжних організацій вирішили, що й надалі проводитмуть заходи з метою запобігання продажу алкоголю неповнолітнім. Бо ж не секрет, що депутати (особливо пере виборами) дуже полюбляють виставляти себе у вигідному світлі на заходах, пов’язаних з фізкультурою і спортом, а тим часом у їхніх торгівельних закладах збувають алкоголь неповнолітнім.

Володимир ПІДУСТ,
м. Нікополь
Переглядів: 552 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: