PP

     Четвер, 18.04.2024, 20:06



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2009 » Грудень » 26 » Утворено Українську Народну Раду
21:39
Утворено Українську Народну Раду
Утворено Українську Народну Раду
Після зборів та конференцій у містах, районах і в регіонах України 20 грудня цього року відбувся і установчий з’їзд громадської національно-патріотичної організації з назвою УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РАДА.
Редакція нашого часопису побувала на цьому цікавому і багатолюдному всеукраїнському форумі й на 1-3 сторінках подає частину, на наш погляд, важливих для розуміння його змісту матеріалів із використанням, у тому числі, інформацій інтернет-порталу Maidan.org.ua (Пульс громадянського спротиву).
Звертаємо увагу наших читачів на те, що з’їзд обрав Раду Старійшин на чолі з Героєм України, всесвітньовідомим громадським і політичним діячем, письменником Дмитром ПАВЛИЧКОМ, до складу якої також увійшли такі відомі на вест світ особистості (українські патріоти й громадські діячі), як, наприклад, Борис ОЛІЙНИК, Іван ДРАЧ, Юрій ШУХЕВИЧ... Головою ради (виконавчого органу) обрали народного депутата України кількох скликань Миколу ПОРОВСЬКОГО, а першим його заступником – голову Спілки офіцерів України В’ячеслава БІЛОУСА.
На світлинах, представлених на цих сторінках, - чимало знайомих облич людей, гідних поваги українців, готових захищати Українську державу.
Зазначаємо, що під час цього форуму було висловлено цілу низку глибоких за змістом пропозицій, а тому в наступних числах редакція буде повертатися до цієї події, аби познайомити з ними наших читачів.

Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 1173 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: