PP

     Четвер, 28.03.2024, 20:13



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2015 » Березень » 28 » ТИМОШЕНКО закликає конфіскувати російську держвласність, що знаходиться на території України
22:22
ТИМОШЕНКО закликає конфіскувати російську держвласність, що знаходиться на території України
Розміщену в Україні російську державну власність, а також активи найближчого оточення Володимира ПУТІНА слід експропріювати. Таким чином можна буде компенсувати величезні матеріальні втрати від анексії Криму та бойових дій на сході України. Про це 21 березня 2015 року в ефірі програми "Дороги свободы" Віталія ПОРТНИКОВА на хвилях російської служби "Радіо Свобода" заявила лідер парламентської фракції партії "Батьківщина", колишній прем'єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО.
"Україна має запровадити санкції проти Росії. Це просто дивно, що у нас успішно і безперешкодно працюють підприємства, які належать практично першому колу олігархів навколо ПУТІНА. Ніхто з української влади не може переступити цю дивну рису якогось ніяковіння перед ПУТІНИМ, вони не можуть зробити те, що треба зробити. А насправді потрібно в якості компенсації тих втрат, які несе Україна, звичайно ж, взяти власність Російської Федерації, яка сьогодні на території України не може існувати і приносити прибуток тим, хто в нас стріляє", - говорить ТИМОШЕНКО.
Окрім того, екс-прем'єр закликає "піднімати свій ВПК (сьогодні це не робиться)" й розбробляти нову оборонну доктрину. "...Стара [доктрина] застаріла, вона просто з іншої епохи, з іншого життя, вона просто непридатна. Сьогодні потрібно все це робити", - зазначила лідер "Батьківщини".
Нагадаємо, що припинення діяльності філій "Сбербанку Росії" й "Внешнеторгбанка" (ВТБ) в Україні – й інших стратегічних російських держпідприємств та установ – вимагають націонал-патріотичні організації України.

Інформаційний портал «Україна без корупції»,
22 березня 2015 року
Переглядів: 497 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: