PP

     Середа, 24.04.2024, 21:19



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Лютий » 5 » СОБОЛЄВ: КУЧМА захищає ТИМОШЕНКО, тому що боїться опинитися за гратами
21:02
СОБОЛЄВ: КУЧМА захищає ТИМОШЕНКО, тому що боїться опинитися за гратами
Колишній президент Леонід Кучма захищає ув'язненого екс-прем'єра Юлію Тимошенко, бо боїться опинитися на її місці. Таку думку висловив нардеп від фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв, пише Gazeta.ua.
"В Україні спочатку почали розправлятися із опозицією, а тоді взялися за найближче оточення. Яскравий приклад цьому - те, що відбувається навколо Хорошковського і телеканалу "Інтер". Це попередження для всіх. Всі розуміють, що диктатор Янукович перейшов межу. Слова Кучми можна трактувати як елементарний захист будь-якої людини, як би вона не ставилась до опозиції чи Тимошенко. Адже кожен розуміє, що в країні, в якій лідери опозиції можуть бути ув'язнені стільки років, можна робити з будь-якою іншою особою що завгодно. Яскраве підтвердження цього - те, що сталося із Валерієм Хорошковським і телеканалом "Інтер". Достатньо просто подивитися, що сталося із каналом і де сьогодні є Хорошковський, чому він фактично узагалі не з'являється ніде публічно - і тому ми розуміємо, що це ніякі не чутки, а реальність. Якщо по Шуфричу, по Рудьковському, по відбирання бізнесу принаймні перевірити чи не перевірити важко. То тут це очевидно. Це те, що стало публічним і очевидним. Тому це не питання захисту когось, а питання демократії в Україні", - сказав Соболєв.
На думку депутата, слова Кучми створюють "позитивний імідж, завдяки якому Україна ще може існувати як країна".
"Якщо лідера опозиції кидають за грати без наслідків за політичні переконання, це означає, що таке може статись із кожним, як у "лихиє 90-тые". Вони вже перейшли межу", - стверджує нардеп.
За його словами, "всі розуміють у Європі, хто такий Янукович". "Якщо навіть Кучма робить такі заяви... Після цього будь-що, що робить Янукович, стає очевидним, що це є диктатор, у якого меж і чогось людського вже не існує", - зауважив він.

NEWSru.ua,
4 лютого 2013 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 732 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: