PP

     П`ятниця, 26.04.2024, 16:05



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Травень » 5 » Росія закликала владу України проявити гуманність до ТИМОШЕНКО
23:34
Росія закликала владу України проявити гуманність до ТИМОШЕНКО
МЗС Росії розраховує, що влада України буде повністю дотримуватися законних прав колишнього прем'єр-міністра Юлії ТИМОШЕНКО, яку було засуджено в жовтні 2011 року на сім років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газової угоди з Росією в 2009 році.
«У Москві зі стурбованістю сприйняли повідомлення ЗМІ про погіршення стану здоров'я ув’язненого екс-прем'єр-міністра України ТИМОШЕНКО, яка потребує термінової медичної допомоги. Розраховуємо, що влада України прийме всі необхідні заходи щодо повного дотримання законних прав Ю.В.ТИМОШЕНКО, проявить гуманність і знайде шляхи адекватного, без ускладнень внутрішньополітичного становища в країні, вирішення ситуації», — йдеться в коментарі російського зовнішньополітичного відомства.
Нагадаємо, ТИМОШЕНКО заявила, що проти неї застосовувалася груба фізична сила під час переїзду до лікарні. Захисник екс-прем'єра Сергій ВЛАСЕНКО заявив, що в ТИМОШЕНКО на руках синяки і гематома на животі як результат її транспортування з колонії лікарні.

За матеріалами: УНІАН
Переглядів: 780 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: