PP

     Четвер, 25.04.2024, 08:27



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Липень » 8 » "Регіонали" відмовилися добровільно розкривати свої доходи
20:34
"Регіонали" відмовилися добровільно розкривати свої доходи
Партія регіонів не надаватиме декларації про доходи своїх депутатів з власної ініціативи. Про це заявив журналістам лідер фракції Олександр ЄФРРЕМОВ, коментуючи відмову апарату надати декларації про доходи нардепів. "Депутати, які відсилають до апарату Верховної Ради як до розпорядника цієї інформації, діють згідно з законами", - сказав він.
На репліку журналістів, що апарат відмовляється надавати інформацію, аргументуючи тим, що її має надавати депутат, ЄФРЕМОВ відповів, що депутати цього робити не будуть. На запитання, чому депутати з власної ініціативи не оприлюднять декларації, голова фракції Партії регіонів відповів: "Не штовхайте мене на порушення закону". Своє спілкування з журналістами ЄФРЕМОВ закінчив на підвищених інтонаціях: "Я не зобов'язаний перед вами звітувати! Все, ми закінчили спілкування!". Після цього він розвернувся та пішов.
Протягом двох місяців, коли діє закон про доступ до публічної інформації, більшість депутатів з Партії регіонів не надали журналістам свої декларації. Так, апарат Верховної Ради відмовився надавати наявні у нього декларації депутатів, відсилаючи до самих народних обранців. У свою чергу, ЄФРЕМОВ у своєму листі стверджував, що декларації має надавати саме апарат Верховної Ради.

Gazeta.UA, 5 липня 2011 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 798 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: