PP

     Середа, 24.04.2024, 02:13



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2010 » Лютий » 17 » Просвітянським сайтам – більше року
21:00
Просвітянським сайтам – більше року
Пішов уже другий рік з тих пір, як криворізькі просвітяни стараннями заступника голови Криворізького міського об’єднання ВУТ «Просвіта» Петра ЛИСЕНКА налагодили роботу своїх двох сайтів: www.prosvita.at.ua та www.pprosvita.at.ua Перший – це наш просвітянський портал, а другий – це веб-версія газети «Промінь Просвіти». Вперше про них було повідомлено на звітно-виборних зборах 31 січня 2009 року, коли головою об’єднання втретє поспіль обрали Миколу КОРОБКА, члена правління Української Гельсінської спілки з прав людини і народного депутата України першого скликання.
За цей час кількість відвідувачів, наприклад, нашого просвітянського порталу піднялася з нульової позначки до 7086. Якщо взяти тільки останні три місяці, то кожного дня на порталі, в середньому, побувало не менше 34-х відвідувачів, а за першу декаду лютого – навіть 41 відвідувач.
Зрозуміло, щоб веб-версія газети поповнюється не кожні, в середньому, 2-4 дні (як портал), а лише по мірі виходу в світ чергового друкованого числа газети (двічі на місяць), але й тут уже є 4697 відвідувачів. При цьому треба зазначити, що з великою перевагою – це відвідувачі з України. Але (так само, як і на портал, сюди заходять також відвідувачі зі США і Канади, з Російської Федерації, Польщі, Норвегії, Німеччини, Великобританії, Фінляндії й багатьох інших країн Європи, а крім цього, - ще й з Аргентини, Ізраїлю, Індії та Бразилії. Так, якщо взяти лише перші десять днів лютого цього року, кількість відвідувачів зі США становила майже 3 відсотки, а з Норвегії та Польщі – 0, 6 відсотка від загальної кількості за цей період.
Тож час іде, зміни в Україні та за її кордонами відбуваються швидко, а інформаційній групі Криворізької «Просвіти» залишається тільки не відставати своїми повідомленнями від цих подій. В цьому руслі й будемо продовжувати свою роботу.
Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 1137 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: