PP

     Субота, 20.04.2024, 05:35



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Січень » 1 » Покращувачі життя добралися до приміських автобусі
16:14
Покращувачі життя добралися до приміських автобусі
Передноворічний подарунок усім мешканцям області, бажаючим проїхатися до обласного центру та у зворотному напрямку зробило управління транспорту обласної державної адміністрації - де на 2, а де й 4 гривні піднято тариф на міжміські перевезення. Офіційне пояснення підвищення тарифу - зростання ціни на пальне. Саме воно, а також той факт, що тарифи не переглядалися вже майже два роки і слугували обґрунтуванням документу, підписаного днями губернатором Дніпропетровщини Олександром Вілкулом, повідомляє lb.ua.
Все б нічого, але за інформацією Ліга-бізнес, середні ціни на пальне в області лише три дні тому перейшли середньорічний рівень. Водночас під час стрімкого падіння цін у вересні ніякого зниження тарифів не відбувалося. Якщо ж виходити з логіки "тарифи слід підвищити, бо вони давно не переглядалися", то подібний шлях був би привабливим для більшості організацій та підприємств, що надають послуги населенню. От тільки в об'єктивності тарифів виникають деякі сумніви. Зазначимо, що кожна область самостійно встановлює тарифи на міжміські перевезення. За умови найнижчої вартості пального в Україні, Дніпропетровська область має подекуди значно вищі тарифи на міжміські та приміські перевезення, ніж інші регіони.
Зокрема, вартість проїзду маршрутом Дніпропетровськ - Нікополь піднято до 29 гривень, Дніпропетровськ - Павлоград - до 21 гривні, Дніпропетровськ - Кривий Ріг - до 33 гривень.
Тімур ЖЕЛДАК, сайт «Дніпроград», 20 грудня 2010 року
Категорія: ІНШЕ | Переглядів: 878 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: