PP

     Субота, 27.04.2024, 02:00



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2010 » Лютий » 17 » Насильство недопустиме в демократичній Україні
21:02
Насильство недопустиме в демократичній Україні
26 січня Верхньодніпровським районним судом були захищені чесне ім’я та інтереси Григорія НОСАЧА.
В судовому засіданні (суддя Л.М. ПЕТРУК) було засуджено й досліджено хуліганські дії одного із працівників крохмально-патокового комбінату (смт. Дніпровське), який у стані алкогольного сп’яніння й особистої неприязні до громадянина України Григорія НОСАЧА, члена партії «Конгрес українських націоналістів» (КУН), побив його так, що останній внаслідок отриманих травм втратив працездатність на термін більш ніж два тижні, причому нападник під час побиття вигукував: «Повбиваю бандерівців!».
І хоча складова з ознакою національної нетерпимості не піднялася надто високо в діях нападника, та все одно було вирішено, що росіянин на теренах України повинен виконувати вимоги законів Української держави.
Судове засідання проходило в спокійному конструктивному руслі і в результаті іменем України винуватець отримав покарання у вигляді одного року виправних робіт, враховуючи характеристики, - умовно, але з відшкодуванням потерпілому витрат на відновлення здоров’я внаслідок побиття, за заподіяну моральну шкоду та витрати на проведення судового засідання.
На судовому засідання були присутні члени організації місцевого КУНу і просвітяни.
Михайло СИМОНЕНКО,
голова Верхньодніпровського районної організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса ШЕВЧЕНКА
Категорія: ПРОСВІТА - ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬК | Переглядів: 1348 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: