PP

     Субота, 20.04.2024, 07:08



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2011 » Вересень » 18 » Найстаршій у світі україномовній газеті «Свобода» - 118 років
18:49
Найстаршій у світі україномовній газеті «Свобода» - 118 років
Знову – осінь і 15 вересня. Це означає, що найстаршій у світі україномовній газеті (із тих, які видаються безперервно) виповнилося 118 років. Вона з 1893 року виходила в Сполучених Штатах Америки, продовжує там видаватися й сьогодні.
Нам, українцям, дуже важливо знати, що в цій газеті дуже плідно співпрацювали такі відомі на увесь світ українці, як Іван ФРАНКО та Богдан ЛЕПКИЙ, що друкувалися у виданнях «Свободи» Дмитро ДОНЦОВ, Михайло ГРУШЕВСЬКИЙ та багато і багато інших письменників, політиків і громадсько-політичних діячів України.
Редколегія нашого часопису пишається тим, що теж співпрацює із цим виданням і на її сторінках неодноразово публікувалися матеріали криворіжців і про Кривий Ріг та його жителів.
Зустрічаючи чергову дату в постійно напруженому житті газети «Свобода», ми бажаємо усім співробітникам нових творчих перемог і особисто кожному – щастя і приємних зустрічей у житті. А дописувачам – не тільки читати матеріали, а й самим активно включатися в творчий процес і ставитися до своєї праці, передусім, креативна й відповідально.
З днем народження, «Свободо»! – Нових творчих злетів і перемог!

Редколегія часопису «Промінь Просвіти»
Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 953 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: