PP

     Середа, 24.04.2024, 07:11



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Липень » 27 » Ми обираєм, нас обирають…
21:02
Ми обираєм, нас обирають…
У цьому числі, наші шановні читачі, до вашої уваги – добірка матеріалів про передвиборну кампанію та наступні вибори до Верховної Ради України, які мають відбутися 28 жовтня цього року. Надалі ми також готуватимемо такі сторінки або окремі матеріали під рубрикою із такою ж назвою: «Ми обираєм, нас обирають…».
Мета цієї нашої ініціативи полягає не тільки в тому, аби поінформувати вас про перебіг подій щодо кампанії та звернути увагу в публікаціях на найважливіші, на наш погляд, її моменти. Ми занепокоєні наднизьким рівнем активності українців як громадян України (а не як окремих одиниць місцевого населення) не тільки Кривому Розі, а й у регіоні в цілому. Будьте уважними до тих процесів, що відбуваються навколо вас щодо відносин між владою і громадянами, яким ця влада має служити, та інформуйте нас (а також інші ЗМІ Кривого Рогу і Дніпропетровщини) про випадки порушення прав людини, про ознаки корупційних діянь з боку посадовців (якщо маєте цьому документальні підтвердження), висловлюйте свої думки (проілюстровані прикладами) стосовно організації ефективного контролю громадськості за тим, як все буде відбуватися.
Інформуємо, що 30 липня 2012 року Центральна виборча комісія має оголосити про офіційний початок виборчого процесу, котрий цього разу буде проходити за новим Законом України «Про вибори народних депутатів України» від 17 листопада 2011 року. А ще кожен має знати про те, що 12 квітня 2012 року Центральна виборча комісія прийняла постанову № 66 «Про утворення звичайних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі». Таке утворення виборчих дільниць на постійній основі є однією з особливостей нового закону про вибори.
У потоці матеріалів редакція використовуватиме найрізноманітніші жанри: від звичайної коротенької інформації і репортажу до нарису чи фейлетону. Так, бо місце для сатири й гумору у нас завжди є; головне, щоб ці матеріали були якісними й не суперечили фактам життя. Потурбуймося разом про те, щоб до Верховної Ради цього разу пройшли не «призначені згори чи за гроші», а ті люди, яким ми з вами довіряємо і які справді будуть нам служити.
Переглядів: 806 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: