PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 12:41



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2009 » Жовтень » 31 » “Люди не могут терпеть - нужно роботать сейчас” (слова новопризначеного директора С.БУГРЄЄВА)
21:04
“Люди не могут терпеть - нужно роботать сейчас” (слова новопризначеного директора С.БУГРЄЄВА)

Нещодавно, тобто 28 вересня 2009 року, на колегії Держгірпромнагляду розглядалось питання промислової безпеки та охорони праці – ось її висновки:
«Робота керівництва ВАТ «Криворізький залізорудний комбінат» з питань промислової безпеки та охорони праці під час ведення вибухових робіт на шахтах визнана незадовільною на колегії Держгірпромнагляду. Голові правління ВАТ Федору КАРАМАНИЦЬ доручено розглянути питання щодо відповідності займаним посадам директора з охорони праці комбінату, начальника шахтобудівельного управління комбінату і директора шахти «Гвардійська».
Також вирішено притягнути до дисциплінарної відповідальності працівників шахт і комбінату за незадовільну організацію роботи з питань безпеки у сфері поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення.
Начальнику Криворізького гірничопромислового теруправління доручено провести аналіз виконання заходів з безпеки ведення вибухових робіт, запропонованих комісіями з розслідування нещасних випадків зі смертельними наслідками на шахтах «Октябрська» і «Родина», а також заходів щодо усунення порушень вимог «Единых правил безопасности при взрывных работах», виявлених під час здійснення особливого режиму державного нагляду на шахті «Гвардійська» у вересні 2009 року. Також, ТУ доручено розглянути роботу керівництва ВАТ «Кривбасзазлізрудком» і шахт комбінату щодо виконання вищезазначених заходів на засідання Ради територіального управління у листопаді 2009 року.
Інформаційний центр Держгірпромнагляду»
…І пішли зміни.
Директором шахти “Гвардійська” призначений Сергій Володимирович БУГРЭЭВ,-людина молода -36 років, але вже працював гірничим робітником бурильних робіт, електрослюсарем, машиністом бурильної установки, заступником начальника дільниці, головним інженером шахти «Леніна».
З самого початку стало видно ставлення до дорученої справи.
Минуло лиш декілька тижнів з дня його призначення. За цей час він побував декілька разів у шахті (більше, ніж попередній за роки «керування»), зустрівся з працівниками на робочих місцях, цікавився проблемами виробництва у робітників (що людей приємно здивувало), а його слова: “У справах виробництва запрошую у мій кабінет у будь який час, коли я на шахті” взагалі змінили думку людей про те, «керівникам все байдуже”. На шахті змінився настрій працівників, які раніше йшли “на батрачку”, а зараз ідуть “на роботу”. Сама атмосфера відносин на шахті змінилася на краще, що вселяє надію.
За минулі сім років жоден з керівників НПГУ шахти не мав нормального спілкування з директором, а на моє звернення Сергій Володимирович відреагував із зацікавленістю і бажанням. Його слова про співробітництво звучали впевнено і ствердно : “Ми повинні не воювати, а співпрацювати на благо працівників. Людина повинна йти на роботу й з роботи з добрим настроєм”, - сказав він.
Але є й незадоволені. Це ті, кому доводиться не імітувати роботу, а дійсно її виконувати.
Це вселяє впевненість і бажання у подальшій співпраці.
Планів із вдосконаленню виробництва у новопризначеного директора багато. І гірники, повіривши йому, я впевнений, будуть допомагати втілювати ці плани в життя.

Сергій ДАШКОВСЬКИЙ,
голова ПО НПГУ шахти “Гвардійська”, кореспондент часопису “ Промінь Просвіти”
Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 1162 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: