PP

     Субота, 20.04.2024, 00:03



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2012 » Травень » 28 » Юрій ЛУЦЕНКО: «Нам потрібна демократія участі в політиці, а не псевдодемократія купленого представництва розжирілої на людських бідах нечист
20:26
Юрій ЛУЦЕНКО: «Нам потрібна демократія участі в політиці, а не псевдодемократія купленого представництва розжирілої на людських бідах нечист
АВТОРИТЕТНА ДУМКА

У письменниці Людмили УЛІЦЬКОЇ є гнітючий образ такого покоління – імаго. Так називається личинка, яка не здатна стати метеликом. Вона лише їсть і повзає, їсть і повзає. І найсумніше, що від такої личинки–імаго народжуються такі самі істоти, котрим ніколи не дано злетіти в небо.
Я кличу до боротьби за те, щоб повернути людям звичку думання, дати їм віру й мужність, щоб відновити їх функцію повноправних громадян.
Нам потрібна демократія участі в політиці, а не псевдодемократія купленого представництва розжирілої на людських бідах нечисті, яка йде під різними прапорами в політику за продовженням мародерства.
Правляча мафія розраховує на простий і відомий алгоритм, який озвучив Архітектор, творець матриці у відомому фільмі: "99% приймають правила гри, якщо їм надають право вибору, не дивлячись, що вибір був лише в їхній уяві".
Я кличу до зламу такої Матриці через об'єднання небайдужих людей від локальних акцій протесту проти місцевої гидоти до майбутніх всеукраїнських протестних кампаній, що зметуть правлячу мафію бюлетенем, а як треба, то й революцією.


Юрій ЛУЦЕНКО,
екс-мінстр внутрішніх справ України.
(Уривок із заключного слова на засіданні Апеляційного суду в Києві, що розміщений на сайті «Народна самооборона» під заголовком «Де є воля, там і лежить дорога» 15 травня 2012 року).
Переглядів: 801 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: