PP

     П`ятниця, 19.04.2024, 11:29



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2013 » Червень » 17 » Іншого часу може не бути — експерт про виїзд ТИМОШЕНКО за кордон
19:34
Іншого часу може не бути — експерт про виїзд ТИМОШЕНКО за кордон
Для можливого звільнення екс-прем'єра Юлії Тимошенко зараз настав доленосний час. Так Gazeta.ua політолог Вадим Карасьов прокоментував інформацію про направлення ув'язненої на лікування за кордон.
"Тимошенко, її оточення та родина розуміють, що тільки влітку та в перших числах вересня відкриється вікно можливостей, які можна використати для того, аби вона була звільнена хоча б в такому дещо дивному варіанті. Іншого часу та шансу може просто не бути. Якщо Янукович не підпише Угоду про асоціацію з Євросоюзом, і в наших відносинах буде тривала пауза до 2018 року, Тимошенко продовжуватиме сидіти за ґратами та може отримати надто жорсткий вирок у справі про вбивство Щербаня. Поки українська влада вагається щодо підписання угоди, вона не певна і в долі Тимошенко. Тут вже не до висування якихось умов", - зауважив він.
"Потрібно виходити з того, що головне сьогодні — здоров'я і як вирватися з цією клітки. Ціна цієї волі надто висока. Включає в себе відсутність активної участі в політичному життя до 2015 року навіть в якості VIP-агітатора від опозиції", - зазначив експерт. За словами Карасьова, кілька місяців тому екс-прем'єр не давала згоду на виїзд, тому що жоден політик одразу не погоджується на невигідні для себе умови. "Противники могли побачити, що вона дала певну слабкість. Вони не звертають увагу на проблему здоров'я, адже акцентують увагу на політиці", - наголосив політолог.

Ольга МОСКАЛЮК gazeta.ua, 10 червня 2013 року
Переглядів: 654 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: