PP

     Четвер, 28.03.2024, 18:05



вихід | Гість | "Гості" Гість | RSS 

 


Головна » 2010 » Жовтень » 16 » Фестиваль правди - вчетверте
19:39
Фестиваль правди - вчетверте
З 16 по 21 листопада в Кривому Розі будуть демонструватися документальні фільми VII Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини. Це вже вчетверте Криворізька міська організація Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім.Шевченка виступає організатором днів документального кіно в нашому місті.
Цього року найкращі документальні фільми з України, країн Європи та Азії на тему прав людини у рамках Мандрівного фестивалю документального кіно про прав людини Docudays UA зможуть переглянути мешканці 100 міст і містечок у 22-х регіонах України, зокрема, у Вінниці, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирі, Запоріжжі, Івано-Франківську, Київській області, Кіровограді, Кривому Розі, Луганську, Луцьку, Алчевську, Львові, Одесі, Тернополі, Запоріжжі, Полтаві, Сумах, Чернігові, Харкові, Херсоні, Севастополі, Сімферополі та АР Крим. Показ фестивальних фільмів відбуватиметься у кінотеатрах, будинках культури, вищих навчальних закладах, школах, молодіжних клубах, книгарнях, бібліотеках тощо.
Як і торік , права дитини – особливий фокус Мандрівного фестивалю Docudays UA. Сформувати спеціальну програму для різних вікових груп організатори фестивалю вирішили з метою привернути додаткову увагу громадськості до порушень прав дитини в країні , поширити знання про права дитини це ініціатива кінофестивалю Docudays UA здійснюється у співпраці з представництвом Дитячого фонду ООН ( ЮНІСЕФ) в Україні. Слідкуйте за повідомленнями в органах масової організації Кривого Рогу. Пресконференція про дні документального кіно попередньо планується на 8 листопада.
Оргкомітет кінофестивалю
Категорія: ПРОСВІТА-КРИВИЙ РІГ | Переглядів: 1050 | Додав: pprosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: